-

AC-Service-reparation-kontroll

Vi är Nr 1 i Gävle när det gäller reparationer och AC-service.

Hos oss utförs alla reparationer och AC relaterad service av certifierad tekniker som borgar för att arbetet blir utfört ordentligt och att ditt system ej har några läckor. Innan fyllning så testas ditt system så att inga läckor finns, vi testar i övertryck och i undertryck.

I vår moderna verkstad kan vi även i många fall reparera AC rör och även tillverka AC-slangar. Vi tillverkar även AC-slangar till gamla U.S.A bilar komplett med nya kopplingar och nya serviceportar då det i många fall är helt omöjligt att köpa nya till dessa bilar. Vi utför även konverteringar s.k retrofit på äldre fordon som använder gamla köldmediumet R12 ditt system blir då ombyggt för R134a som används i dag.

AC service i Gävle, vi lagar din klimatanläggning i bilen. ES BilserviceVi utför alla arbeten på mobil kyla upp till 3 kg´s fyllnandsmängd.
Även felsökning, provtryckning av system. Vår verkstad är utrustad med endast moderna verktyg och maskiner så du kan vara säker på att vårt arbete blir rätt utfört.


AC SERVICE PRISLISTA PERSONBILAR 2018

Felsökning
Provtryckning i övertryck och undertryck med nitrogen/vacuum.
Läcksökning och vid behov även diagnos via OBD port för test och aktivering av komponenter. Tidsåtgång ca 1 till 1,5 tim. 

895:- inkl moms

AC fyllning med täthetsgaranti
Felsökning, provtryckning i övertryck och undertryck med nitrogen/vacuum.
Läcksökning och vid behov diagnos via OBD port för test och aktivering av komponenter. Fyllning med köldmedium R134a, spårvätska och olja samt slutligen funktionskontroll. Tidsåtgång ca 2 tim.

1.495:- Inkl moms

RESTERANDE REPARATIONER ENLIGT OFFERT, ALLTID FAST PRIS. 

Välkommen till oss! 
Tidsbokning ring 026-142626
MVH Fredrik Vikström
Certifierad AC tekniker hos ES Bilservice